Byggföretag i Huddinge, Stockholm

Vi är en väletablerad byggentreprenör som är aktiva i Södra Stockholm. Vi hjälper privatpersoner, byggfirmor, fastighetsskötare och bostadsrättföreningar med allt inom bygg. Vi har utfört byggnationer i områden så som; Huddinge, Haninge, Flemingsberg, Tyresö, Nacka, Södermalm, Enskede, Söderort, Tullinge och Tumba.

Våra Byggtjänster:

 1. Villarenovering
 2. Köksrenovering
 3. Plattsättning
 4. Byggnationer
 5. Stensättning
 6. Källarerenovering
 7. Bygga altan
 8. Takläggning
 9. Stenläggning
 10. Trapphusrenovering
 11. Kontorsstädning
 12. Glasa in Balkong
 13. Renovera Tegelfasad

Erfarna byggarbetare i Stockholm

Samtliga av våra medarbetare är auktoriserade som byggare och håller sig kontinuerligt uppdaterade inom de senaste utbildningarna inom bygg, så som våtrumsbehörighet och id06. Vi har samlat en stor grupp hantverkare och ser oss som totalentreprenörer. Företaget har bl.a. rörmokare, elektriker och plattsättare och takläggare. 

Takarbeten i Huddinge

Företaget är även aktiva inom takläggning och arbetar nära tillsammans med en takfirma från Huddinge vid takprojekt i området med omnejd. Om ni behöver en takläggare får ni gärna kontakta dem för framtida uppdrag. 

Använd ROT-avdraget

Vid tjänster hos privatpersoner, kan du nyttja ROT-avdraget, vilket tar ned priset på ombyggnationer. Om du är intresserad av att läsa mer på Skatteverkets hemsida eller kontakta oss på: hantverkare@byggfirma-segeltorp.se

Lämna ett meddelande till oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *