Glasa in balkong i Huddinge, Stockholm

Vi är en byggentreprenör med stor vana av att glasa in balkonger åt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner. Vi jobbar över hela Stockholmsregionen inkluderat orter och områden som Upplands Väsby, Sigtuna och Östermalm. Oavsett om det handlar om inglasningar av enstaka balkonger eller flera över en hel fastighet så garanterar vi hög kvalitet i utförandet.

Låt behöriga och certifierade hantverkare glasa in balkongen

En inglasad balkong är ett utmärkt sätt att få känslan av att sommarsäsongen är lite längre. Med komplett isolerade lösningar går det till och med att skapa balkonger som är lika behagliga året om och som kan fungera som platser för umgänge eller odling även om snön yr utanför.

Vi tar fram ett gratis kostnadsförslag för er balkonginglasning

Vi kan hjälpa till med balkonginglasningar i Stockholmsområden som exempelvis Vasastan, Gamla Stan eller Kungsholmen och mer därtill. Kontakta oss så får du veta vad det skulle kosta att glasa in din förenings balkonger. Vi kan hjälpa er med helisolerade system för året-runt-bruk med 2 eller 3-glassystem och mycket annat. Kundreferenser från tidigare kunder finns att få mot förfrågan. Privatkunder kan ha rätt att få ROT-avdrag för våra tjänster. Skatteverket har mer information om detta. En offert från oss är alltid gratis.

Lämna ett meddelande till oss

Kostnadsförslag på Byggnationer från bra byggare från Huddinge

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *