Företag med erfaren personal för kontorsstädning i Stockholm

Letar du efter ett städföretag som har trogna medarbetare som alltid bjuder på ett gott bemötande? Du har kommit rätt! Anlitar du oss för städning av kontor och annan lokalvård kan du räkna med både ett bra resultat och ett gott humör.

Vi kan ta hand om trapphusstädningen också!

Du kan välja att låta oss städa trapphusen samtidigt som vi kommer för att städa kontoren. Trapphusstädning och inte minst trappstädning kan vara ett slitsamt jobb att utföra på egen hand, så låt oss göra det till dig!

Behöver trapphuset mer än städning?

En viktig del vid vård av lokaler är att ta hand om de behov som finns. Utöver städning erbjuder vi trapphusrenovering. När vi renoverar trapphus kan det bland annat innebära att vi utför trapprenovering, trapphusmålning och golvslipning. Vi kan slipa stengolv och vi kan också slipa marmorgolv.

Vi arbetar i hela Stockholm – med totalentreprenad

Du har möjlighet att anlita oss som byggbolag för renovering av trapphuset eller andra delar av lokalerna. Vi arbetar med heltäckande lösningar och totalentreprenad i hela Stockholmsområdet. Vi kommer gärna till Saltsjöbaden, Huddinge, Hägersten, Tyresö, eller dit där din fastighet finns.

Gratis offert

Hör du av dig till oss kan du alltid få en gratis offert innan du bestämmer dig för om du ska anlita oss för kontorsstädning, städning av trapphus eller andra arbeten.

Lämna ett meddelande till oss

Kostnadsförslag på Kontorsstädning från bra byggare från Huddinge

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *