Renovera tegelfasad i Huddinge, Stockholm

Tegelfasader är mycket tuffa och hållbara men även de utsätts för tuffa påfrestningar på grund av väder och vind. Framför allt är det murbruk, fogar och armering som med tiden riskerar att drabbas av problem. Fogar släpper, armering rostar – oavsett vilken typ din tegelfasad drabbats av så behöver det åtgärdas.

Vi renoverar tegelfasader i hela Stockholm

Vi renoverar alltid tegelfasader med målsättningen att behålla väggens ursprungliga karaktär – om inte kunden har andra önskemål förstås. Undantaget är om väggen är såpass sliten att den riskerar att rasa ihop vilket gör det nödvändigt att ersätta allt tegel. Det spelar ingen roll vilken typ av åtgärd din fasad behöver, vi fogar, lagar och renoverar och får din tegelfasad att se som ny ut igen.

 • Omfogning av tegelfasader och tegelrenovering
 • Renovering och underhåll av tegel, fogar och armering
 • Reparation av frostsprängningar
 • Armering av tegelstenar

En lojal fasadfirma att ha förtroende för

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att renovera tegelvägg. Vi ordnar en lösning för din fasad som är kostnadseffektiv samtidigt som du får ett högkvalitativt slutresultat med full garanti. Vi föregår gärna större fasadrenoveringar med ett kostnadsfritt hembesök innan vi lämnar en offert.

Lämna ett meddelande till oss

Kostnadsförslag på Fasadrenovering från bra byggare från Huddinge

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *