Renovera trapphuset? Din BRF kan anlita oss i Stockholm

Letar bostadsrättsföreningen efter ett byggbolag för renovering av trapphuset? Med oss får du trevliga hantverkare och kan lita på ett gott bemötande. Kvalitetstänket är i centrum och alla våra medarbetare är experter med stor erfarenhet.

Vad ingår i en trapphusrenovering?

Det kan vara aktuellt med golvslipning, att slipa marmorgolv eller slipa stengolv, och det är också vanligt att trapphusmålning behövs. Vi utför även trapprenovering när det är aktuellt.

Vi kan ta hand om din fastighet

Vi renoverar trapphus i bland annat

 • hyresfastigheter
 • bostadsrättsföreningar/flerbostadshus
 • kontorslokaler
 • kommersiella anläggningar
 • industrifastigheter

ROT för bostadsrättsföreningar?

ROT-avdraget riktar sig till privatpersoner. För bostadsrättsföreningar gäller ROT inte arbete som ingår i föreningens ansvar och underhåll.

Totalentreprenad när ni behöver det

Är det svårt att få ihop planeringen eller att få tid över till projektledning? Inga problem, vi erbjuder totalentreprenad och har lång erfarenhet av projektledning och att använda oss av vårt stort kontaktnät för att få ett lyckat resultat.

Var hittar du oss?

Vi arbetar framför allt i vårt närområde, men vi tar uppdrag i hela Stockholmsområdet, så finns fastigheten i Gamla Stan, Kungsholmen eller på Södermalm är det inga problem. Våra tillgängliga, ordningsamma och självgående medarbetare kommer gärna dit!

Kostnadsfri offert

Hör av dig för att få ett gratis kostnadsförslag!

Lämna ett meddelande till oss

Kostnadsförslag på Villarenovering från bra byggare från Huddinge

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *